Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2007 22:32 - Добрите момчета май вече не се котират
Автор: katt Категория: Тя и той   
Прочетен: 1459 Коментари: 4 Гласове:
0



Сякаш в повечето случаи става така, че уж все искаме и търсим човек, който да ни уважава, да е мил и внимателен, верен и грижовен, разбиращ и задълбочен, а в същото време се захласваме по този, който отговаря най-малко на тези изисквания. нашият избраник е или женкар, поредният Дон Жуан, или лъжец от класа, или е изключителен несериозник, на който не може да се разчита или който няма намерения да се обвързва.

и всъщност когато такъв човек ни се случи, вместо тези негови качества да отблъскват, той става още по-интересен чрез тях. глупаво, нали?

Имам приятелка, която имаше супер готино гадже. Той що годе се вписваше в представата за Идеалният. Отначало много се обичаха... взаимно... до край...истински...щастливата приказка приключи, когато някъде далече през девет царства в десето тя срещна чаровното и неустоимо въплъщение на разрушителното, което я отнесе на черния си кон. И доброто момче остана самотно.

пък и признавам си, самата аз така и не се влюбих истински в гаджето си, докато не разбрах за заложените му възможности да бъде гадняр.

спомняте си за Кари и Тузара, нали ;) те са типичното олицетворение на картинката :)

И не знам  дали жените са невероятни мазохистки и обичат да бъдат унижавани, но определено сякаш не харесват лесните неща. те искат да завоюват, да се доказват, да преоткриват, да заслужат.

И ето тук идва моето обяснение защо и как...
                                  ключовата думичка е характер.

струва ми се, че смятаме "лошите момчета" за такива с по-сложен характер. една част,от които все още не са намерили себе си. а други, които са се намерили, обикновено летят някъде из облаците и са с невероятно самочувствие. те могат всичко, от всичко разбират, всички все тях гледат, все тях сънуват и все за тях си мислят. те са богоизбрани. вярно, понякога са малко смешни в тази си своя невероятна самоувереност, но пък именно тя, в съчетание с увереността е ключът на успеха им. Айде, сега с ръка на сърцето кажете, че онзи сваляча от Русе в Music Idol не ви впечатли още с първата си изява? Не можете, нали !!!

Истинско предизвикателство и изключително преживяване е да откриеш какво се тай в един такъв човек, който не се съобразява с никой и живее по негови си правила. А още по-трудно е да спечелиш доверието му и да го накараш да погледне на теб като на някой , да го накараш да се заинтересува от теб като човек. А щом това се случи, момента с пренебрегването, с несериозното и некоректно държание, няма как да продължи.

Това е гоненица, в която не винаги всеки успява да намери, това което търси и не винаги попада, на това, от което се нуждае. риск.

Всеки типаж предлага различни неща. "добрите момчета"  - сигурност; другите - играта. избираш това, от което се нуждаеш, което успява да те заинтригува, привлече и спечели.

а пък и ми се струва, че "добрите момчета" си нямат тактика. а бея нея рядко се получава. ;)


Тагове:   май,   момчета,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - тед:)
01.04.2007 23:18
хахах :) понеже личната ми история е лично засегната в постчето не мога да остана безмълвна-факт е!момичетата винаги ще ги привличат лошите момчета,които не ги оставят да командват и да се налагат.принцът от приказките е супер готин,но само ако убие няколко змея преди тва...за да му видим "мъжкарската" страна де...
понякога обаче добрите момчета преживяват своята малка метаморфоза и ако пазат поне част от доброто в себе си дават втори шанс на момичето заминало със злодея....
Тогава вече приказката става вълшебна...и доброто момче победи :)
цитирай
2. анонимен - Pe6o
02.04.2007 12:02
Големи разсъждения, голямо нещо. Напълно съм съгласен с теб. Само дето немога да си дам ясна преценка на това към кой тип спадам.
цитирай
3. bulgar4e - :)
09.04.2007 11:06
агресията. в жените вероятно е заложено да търсят мъж, в който има агресия. така е било през цялата еволюция. може-би добрите момчета изглеждат прекалено мекушави. едва ли простащината и високото самочувствие в някое 'лошо момче' са нещата, които привличат:)
цитирай
4. stone - Така е до време
18.04.2007 17:52
Това е фаза в живота на жените... докато са млади, се привличат от лошите момчета, но когато биологичният часовник започне да тиктака, си намират някое скучно добро момче.

"Sex and the City" е ужасен филм, разбирам защо се харесва на жените, girl power и т.н. обаче забравят, че е само филм. Ако някоя нормална жена има илюзиите, че до 35-40 годишна ще изглежда добре, всяка седмица красиви и богати мъже ще я водят по ресторанти, и няма нужда да се огледа около себе си и да си намери нормален партньор, се лъже жестоко. На финала на филма няма да се появи Mr. Big да я покани да живее с него в Париж, ами ще се окаже, че добрите момчета, които е отблъснала навремето, вече са си намерили добри момичета, и единствената й опция е някой 50-годишен разведен с две деца, или да си вземе две котки и да живее с тях, за да не е самотна.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: katt
Категория: Лични дневници
Прочетен: 179834
Постинги: 79
Коментари: 229
Гласове: 1241
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930